Primul eveniment online dedicat comerțului electronic în Moldova – Pria E-Commerce Online

0
1893

PRIAevents, organizează în 10 iunie 2020, începând cu ora 11,30, în premieră, primul eveniment online dedicat comerțului electronic în Republica Moldova

Partener Principal al evenimentului este compania de consultanță juridică ACI Partners.

Pentru vizionare gratuită accesați link-ul https://bit.ly/2yWtudM.  

La dispoziția participanților este pusă platforma de networking, creată de către  EventLink360.

Pentru logare gratuită și pentru a schimba cărți de vizită cu ceilalți participanți, completați https://priaevents.ro/inregistrare-conferinta-online-2020/.

De ce un eveniment pe teme care privesc comerțul electronic în Republica Moldova?

Pentru că este un subiect extrem de important, mai ales în această perioadă pe care o traversăm, deoarece tot mai multe companii se îndreaptă spre online.

Evenimentul este de interes pentru toate sectoarele economiei direct interesate din Republica Moldova –  IT, industrie, sănătate și farmaceutic, financiar – bancar, asigurări, retail, energie, telecom, transport, mediu, juridic, agricultură, construcții și real estate, servicii și nu numai.

Mediul de business din Republica Moldova va afla detalii despre cum sunt folosite documentele electronice și semnăturile electronice, dar și despre plățile electronice și prestatorii serviciilor de plăți electronice.

Participanții vor dezbate despre cum economia digitală schimbă parametrii concurențiali ai comerțului electronic.

De asemenea, vor fi analizate dificultățile practice cu care se ciocnesc companiile din Republica Moldova participând la raporturi de comerț electronic și va fi prezentată experiența și principalele provocări ale companiilor din România în domeniul comerțului electronic.

Subiectele ce urmează a fi puse în discuție:

 • Cum folosim documentele electronice și semnăturile electronice?
 • Plățile electronice și prestatorii serviciilor de plăți electronice. Rolul Băncii Naționale a Moldovei la supravegherea acestora
 • Care este rolul Autorității pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței? Cum este  supravegheată piața online din Republica Moldova? Cum pot face companiile informarea consumatorilor în modul cel mai corect?
 • Care este rolul Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal în protejarea datelor personale folosite în comerțul electronic?
 • Cum economia digitală schimbă parametrii concurențiali ai comerțului electronic?
 • Dificultățile practice cu care se ciocnesc companiile din Republica Moldova participând la raporturi de comerț electronic
 • Experiența și principalele provocări ale companiilor din România în domeniul comerțului electronic

Au confirmat participarea la eveniment:

 • Carolina PÂRCĂLAB, Avocat, ACI Partners
 • Violina VARTA, Director adjunct, Autoritatea pentru Protecția Consumatorului și Supravegherea Pieței
 • Marius GHENEA, Antreprenor / Managing Partner, Catalyst Romania
 • Cristian ONICA, Specialist principal al Departamentului Sisteme de Plăți a Băncii Naționale a Moldovei
 • Adrian SOROCEAN, Avocat, ACI Partners
 • Eduard RĂDUCAN, Director, Centrul Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal ( *to be confirmed)
 • Roman Știrbu, CEO, Simpals

Evenimentul va fi moderat de Raluca VOIVOZEANU – CEO, PRIA Conferences.

De ce să participați?

Indiferent de domeniul în care activați, dacă doriți să vindeți sau să cumpărați online, veți pute afla cât mai multe despre cum sa faceți comerț online, despre contracte și semnături electronice, legislație, GDPR și tot ce este important pentru e-commerce în Republica Moldova sau în afara ei.

Conferința PRIA E-COMMERCE ÎN MOLDOVA face parte din seria conferințelor organizate de PRIAevents  care aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass-media. Cu o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor bine documentate din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.

Veți avea ocazia să întâlniți cei mai importanți specialiști din domeniu dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleași subiecte, să aflați cum  vă pot ajuta consultanții juridici, de a vedea care sunt opiniile asociațiilor și ale companiilor din industria dvs. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfășurați.

PRIAevents este recunoscută de multă vreme ca o platformă independentă, și  echidistantă de discuții despre cele mai importante teme, despre schimbări legislative, politici în toate sectoarele economiei.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA E-COMMERCE ÎN MOLDOVA  și modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe www.priaevents.ro.

Pentru vizionare gratuită accesați link-ul https://bit.ly/2yWtudM.